Forskellige former for rock

Når man lige først hører ordet “rock”, tænker mange formentlig, at det er bestemte typer, som hører den slags musik. Mennesker er rigtige gode til at sætte folk i kasser og kategorisere dem, og derfor får man også hurtigt nogle fordomme. Dette er bestemt også tilfældet i forhold til de diverse musikgenrer. Nogle vil måske ligefrem sige, at der ikke er meget musik eller melodi over r2324773_513_342_0_0_0_0_2ock, mens andre har måske nogle fordomme om, at folk, som kan lide rock, er langhårede mænd, der drikker øl. Det er ikke noget, der bliver spillet så meget i radioen, og derfor er det ikke alle og enhver, som lytter til rock. Man skal mere opsøge det selv i forhold til for eksempel popmusik, da der er rigeligt af dette i radioen.
Men rigtig mange mennesker kan faktisk godt lide rock, når det kommer til stykket. Fordi rock kan nemlig være rigtig mange forskellige ting. Hvis man har lidt fordomme, tænker man måske umiddelbart på Rammstein eller på heavy rock som det første. Og ja, det er da en form for rock, og det er også i den lidt hårde ende. Men når man taler om rock, kan man altså også nævne navne som Bruce Springsteen, Volbeat, Coldplay, Band of Horses og ikke mindst R.E.M. Disse bands er noget mere blød rock, og noget af det er alternativt i forhold til den traditionelle rockmusik. Men når man nævner disse navne, er der langt flere, der vil være med på vognen. Det er nogle rigtig kendte bands, som mange godt kan lide eller i det mindste kan lide et par sange af.
Hvis man går til koncerter med nogle af de sidstnævnte bands, vil man nok også opdage, at der ikke er bestemt stereotyper til stede, men der er rigtig mange forskellige typer af danskere, der kan lide rock af en slags. Man skal bare huske, at det er en meget bred musikgenre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *