Her kan rock høres

Rock er formentlig ikke den mest udbredte musikgenre i Danmark. Der er dog tale om en bred genre i den forstand, at rigtig mange mennesker kan lide rock. Der er mange forskellige typer af rock og mange undergenrer, og derfor kan mange lide mindst noget af det. Men det er egentlig ikke så udbredt i den forstand, at det ikke er det, der høres allermest. Hvis man tænder for radioen, er det sjældent rock, der strømmer ud gennem højtalerne medmindre frekvensen står på en decideret rockkanal. Der kan dog sagtens blive spillet lidt rock her og der, men det er bestemt ikke denne genre, der præger 25280751462_e1e076efaa_bden mest hørte musik i radioen og andre steder.

Men hvor kan det så høres? Hvis man vil høre rock, må man selv opsøge det lidt mere. Der er radiokanaler, der udelukkende spiller rock. I Danmark kan nævnes “My Rock”, og hvis man har adgang til internettet, kan man også høre kanaler, der udelukkende spiller bestemte bands som for eksempel The Beatles.
De helt store navne kommer gerne til Danmark en gang i mellem på trods af, at Danmark er et lille land. Men danskerne vil tydeligvis gerne høre det, og derfor er der jævnligt koncerter med store udenlandske navne. Hvis det er nogle meget kendte navne, kan man faktisk skulle være ude i rigtig god tid og være villig til at give en del penge for det. Det kan for eksempel være navne som KISS, Coldplay, U2 og Poul McCartney.
Om sommeren er der især rig mulighed for at komme til diverse koncerter. Det er på denne tid af året, at der er absolut flest enkeltkoncerter samt festivals. Og især til festivals kan man godt forvente lidt rock, da man gerne forsøger at ramme lidt af hver musikgenre. Og i Danmark er der mange store festivals over hele landet, så det burde kunne lade sig gøre de fleste steder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *