På denne side kan man læse en variation af forskellige artikler, der alle omhandler musik. Mere specifikt omhandler de rock. Der vil også være lidt omkring genren blues, men indholdet vil primært handle om rockmusikken.
Rockmusik er opstået i Storbritannien og USA, og den har sine rødder i jazzmusikken, der har sin oprindelse i de sydlige stater i USA. Rock kan være mange forskellige ting, lige fra hård rock til en lidt blødere rock. Derfor er der også rigtig mange mennesker, der godt kan lide rock af den ene eller anden slags, og derfor er der mange rockbands, der er blevet meget populære blandt folket op i gennem tiden.
Blues er rigtig interessant, fordi slaverne i Amerika, som kom til landet i 1600-1800-tallet, er de oprindelige skabere af denne genre. Det er en historisk genre, som er påvirket af slavernes vilkår, og det kan stadig høres dagen i dag. Mere om det kan læses her på siden.

Her kan man læse historierne om henholdsvis rock og blues. Man kan også læse lidt om opsætningen og de forskellige instrumenter i et typisk rockband. Der vil også blive beskrevet lidt om de mange forskellige former for rock, og hvorfor det gør, at så mange mennesker kan lide lige netop denne genre, selvom det ikke spilles så meget i for eksempel radioen. Der vil også blive lagt lidt fokus på store navne inden for denne musikgenre.
Desuden er der lidt information omkring kopibands, og hvad der er fordelene ved disse bands frem for de originale bands og sangere.