V-Hals, Spaghetti-Stropper Bryllup Kjoler Med Åben Ryg En Linje Ærmeløs Sweep Train Brude Kjole Vestido De Noiva

 • kr421.83
 • kr843.67
 • På lager
  SKU z11034

  Velkommen Til Min Brudekjole

  1. OEM er Tilgængelige, Købere' Etiketter Acceptere

  2. Tillidsfulde Betaling Af Spærrede Online

  3. Ingen Minimum Ordremængde

  4 .når du afgiver ordren, hvis du ikke er en standard størrelse ,så skriv din detaljerede størrelse klar.hvis du er en standard størrelse, så tjek vores størrelse chart, at vi gør den kjole størrelse ifølge vores størrelse chart.

  FAQ:

  1.jeg har brug for en anden farve og tilpassede størrelse,men jeg kan ikke vælge det, når jeg placerer denne ordre, hvad skal jeg gøre?

  Vores størrelse og farve er gratis .Du kan placere denne ordre med dit eget ønske.Vi vil gøre klæde sig efter din nye meddelelse.

  2. Kan jeg gøre nogle ændringer på det oprindelige design, eller Kan din fabrik lave mit eget design?

  Helt OK !Kontakt os venligst før bestilling.

  3.Kan jeg vælge forskellige farver og er tilpasset størrelsen?

  Sikker ,se nærmere nedenfor.

  4. Akut eller Rush Rækkefølge

  Vi accepterer også rush orden .Venligst kontakt os før for at bekræfte dato og mod tillægsgebyr derfor,tak.

  5.Told gebyrer

  I de fleste af tid, nogle gange i nogle lande, tolderen kan være strenge.vi er ikke ansvarlige nogen told gebyr, kan Du tjekke det ud fællesskabets politik på dit eget sted.

  Bemærkninger:

  1. Som en ærlig sælger, garanterer vi den kjole vil være 90%-95% samme som den oprindelige billede vises .Hvis du ønsker 100% præcis de samme, tilgiv.Vi kan ikke garantere, så skal du ikke placere den rækkefølge, hvis du stadig insisterer 100% lighed.Tak for din undertstanding.

  2. Den brudekjole omfatter ikke nogen accessaries såsom slør, handsker, underkjole inde og så videre.Budgivning er kun for den kjole!Hvis du ønsker accessaries, bedes du kontakte os!

  3. Vi foreslår, at du vælger kniplinger op, som er bedre til at tilpasse størrelsen til at passe din krop bedre.

  4. Kjole kan gøres i en brugerdefineret størrelse, farve, design.Vi anbefaler stærkt, at du finder en professionel skrædder til at måle, for at du omhyggeligt følger de Brugerdefinerede mål Retningslinje før du køber en kjole online.

  5. Ingen færdige enhver kjole.Alle kjole skal custom-made!Det hele skræddersyet proces(fra den dato, vi modtager din betaling og målinger) vil tage 8-15 arbejdsdage (hasteordrer undtagen) .

  6. Før du placerer en ordre, bedes du læse alle vores lister omhyggeligt , hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

  Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-cscreen, farve forskel kan ikke undgås, så vi kan ikke garantere, at farven af vores produkter vil være excetly samme som de billeder du så forstå venligst, at.Hvis du er meget meget strenge i farve, bedes du kontakte os først, før du placerer en ordre.Tak.

  En perfekt-montering kjole starter med perfekt målinger.Før du bestiller et skræddersyet kjole fra Zz-top-jam.dk vi vil kraftigt opfordre til at finde en lokal skrædder, der kan hjælpe dig med at måle præcist.Her viser vi dig, hvilke målinger, der er nødvendige, og hvordan korrekt at tage dem.Advarsel: at måle dig selv i hjemmet er vanskeligere end du tror!For de bedste resultater, skal du altid have dine målinger taget af en professionel lokal skrædder.

  Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Zz-top-jam.dk .kom, såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Zz-top-jam.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

  1. Forsendelse omkostninger: Klik;"Forsendelse og betaling"fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

  2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

  3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

  1.Du har 5 dage til at beslutte, om de elementer, der er rigtige for dig, efter du har modtaget dem.

  2.Du kan returnere eller bytte eventuelle ubrugte,uvasket,uændret,ubeskadigede varer i original emballage, herunder din ordre Nr.

  3.Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

  4.For at slove dit problem så hurtigt som muligt,bedes du kontakte os først, og fortæl os dine return sæson.

  5.Efter at vi har modtaget din returnering parcel info og tracking Nr.vi vil refundere dine penge til din konto indenfor 3-10 arbejdsdage.

  6.Vi er så ked af, at hvis du har modtaget en vare, der ikke er, hvad der rent faktisk du for eller er ikke de samme som billederne viser, eller beskrivelsen siger på websider.

  7.Alle kjoler er kopier fra de websider,som ikke nøjagtigt samme helt.men vi forsøger vores bedste for at gøre den kjole, tæt på de billeder.så skal du købe rationelt.selvom det er billigt.

  Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

  hvis du har nogen spørgsmål så spørg mig, før betaling eller skrive en ny besked til mig, når du gør det,vil vi svare dig inden for 24 timer.tak


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  Srui sker Fra Skulder Lace Applique Brudekjole med Ryg-Ball Gown Gulv-Længde Tulle Bridals Kjole

  Velkommen Til Vores Butik FAQ: 1.jeg har brug for en anden farve og tilpassede størrelse,men jeg kan ikke vælge det, når jeg placerer denne ordre, hvad skal jeg gøre? Vores størrelse og farve er gratis .Du kan placere denne ordre med dit eget ønske.Vi vil gøre klæde sig efter din nye meddelelse. 2. Kan jeg gøre nogle ændringer på det oprindelige design, eller Kan din
 • kr627.86
 • kr794.76
 • Forbindelse

  Muslimske Lang Luksus Bryllup Kjoler 2020 Perler Perlebesat Elegante Lange Ærmer Dubai Brudekjoler 2020 Nyeste Brudekjoler

  Velkommen Til Mr. Zhu Bryllup & Events Kjoler Co., Ltd Vi er en professionel bryllup kjoler fremstilling fabrik i Kina.Vi har været involveret i fremstilling og eksport bryllup & mode kjoler til om 10 år.Vi kan brugerdefinerede kopiere gøre bred vifte af kjoler, herunder stilarter. Vores Fabrik Har: 1.Fremragende kvalitet--overlegne stof, dedikere håndværk, nøjagtig måling & komplet
 • kr1 791.39
 • kr3 655.90
 • Forbindelse

  SLD002 Charmerende Båd Hals Fra Skulder Tulle Pynt Vestido de noiva

  Wedding Dress Som altid, hvis elementet er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og tilfredsstillende løsning. (1)Tilbage Kontakt os inden for 48 timer efter modtagelsen af varen.Den returnerede vare skal være i perfekt stand.For kjoler, du også nødt til at betale 30% af den samlede mængde af orden som genpåfyldning gebyr.Det er et krav, at vare-eller kjoler
 • kr904.19
 • kr1 063.76
 • Forbindelse

  Rhinen rigtige Billeder Straples organza blomster med slør платье на выпускной Bryllup kjole brudekjoler 2020

  Størrelse Chart Standard størrelse baseret på vores størrelse tabel, hvis du ønsker at lave en skræddersyet service,nedenstående er blot en vejledning.Vi anbefaler, at når det er muligt, at du får en kvalificeret syerske til at måle din kjole størrelse.Få altid en anden til at foretage målinger for dig: at måle dig selv vil give ukorrekte numre og kan føre til skuffelse.Mål med undertøj
 • kr3 056.71