Rød/Gennemsigtig/Sort Silikone Gummi Ark 500x500mm 1mm Silikone Tilskærer for Vakuum Tryk Ovn varmeandig Silikone, Matt

 • kr52.21
 • kr54.96
 • På lager
  SKU z1126

  Rød/Gennemsigtig/Sort Silikone Gummi Ark 500x500mm 0.5 mm1mm Silikone Tilskærer for Vakuum Tryk Ovn varmebestandig Silikone, Matt

  Betaling:

  1. Zz-top-jam.dk acceptere Spærrede/ Kreditkort/ / Penge Booker !

  2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage efter auktionen slutter, hvis du har problemer på at gøre betaling, Bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

  Forsendelse

  1. Vi leverer til Alixpress ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

  2. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer, når du betaler, værdsat!

  3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

  4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er køberen?s ansvar.Forhør dig hos dit land?s toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

  Tilbage

  1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at gøre en ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage.

  2. For enhver ombytning eller refundering, vi har brug for produktet, skal være i sin oprindelige tilstand, herunder kasse og alt tilbehør.Købere er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost .

  3. Du bedes kontakte os før du returnerer varen, vil vi tilbyde dig den rigtige returadresse.

  Feedback

  1. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

  2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

  3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

  • Pris
   Kvalitet

   Thank you for this nice produkt

   Hudsonsd

   2020-11-01

  • Pris
   Kvalitet

   EXACTLY AS DESCRIBED IN THE ADVERTISED LISTING FOR THE ITEM!

   Gabarova Darya

   2020-11-06

  • Pris
   Kvalitet

   tank you

   Luga1973

   2020-12-19


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  CS2.65mm Silikone O-RING-ID 14/15/16/17/18/19/20*2.65 mm 100PCS O-Ring VMQ Pakning, tætning Tykkelse 2.65 mm ORing Hvid Rød Gummi

  O-ring Forsegling Principper O-ringe er bi-directional sæler, cirkulære form og på tværs af afsnit.O-ringe er generelt lavet af et elastisk materiale, men kan være lavet af andre materialer, såsom PTFE eller metal.En O-ring tætner gennem deformation af tætningsmaterialet ved installation og medier pres for at lukke hullet mellem parring komponenter.Højere system pres kan forårsage deformation
 • kr44.32
 • kr62.42
 • Forbindelse

  Nye 40 mm dia. Rustfrit stål cirkulære rør stik runde tube-end cap core plug gummi gulvmåtte trædepude Plast hoved

  40mm diameter runde rør stik Betaling: 1. Vi kan acceptere Kreditkort,Depot og så videre. 2. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land. Forsendelse: Pakken vil blive sendt med DHL,FEDEX,UPS,TNT eller EMS vælg en af dem.Efter at vi har afsendt pakken,vil vi fylde i tracking-nummer, og underrette dig via e-mail.bemærk
 • kr42.79
 • Forbindelse

  Tastatur O-Ringe spjæld-tasten cap skifte mekanisk / Cherry MX-Gummi o-ringene Red 40A

  Tastatur oringe/ Cherry MX oringe En af de nemmeste måder at ændre fornemmelsen af din tastaturet for at tilføje o-ringe omkring stilken af hver keycap.Disse giver en blødere landing for hver nøgle, hvilket reducerer den rejseafstand og dæmpning af 'klak' lyd, der sker, når du bunden ud. Denne add-on er populære blandt mekanisk tastatur ejere fra hele verden.Da de fleste mennesker vil
 • kr66.58