Cellulose Food Grade Høj Aktivitet Reagens Enzym til Nedbrydning Enzym 100 g Gratis Fragt

  • kr110.04
  • kr122.27
  • På lager
    SKU z11287

    Cellulase er en generel betegnelse for multi-komponent enzymer at nedbryde cellulose til at producere glucose.Det kan hydrolyze β-1,4-glucose obligation af cellulose, og er en gruppe af enzymer, der omdanne cellulose til fiber og glucose.Den generelle term, der er ikke et enkelt enzym, men en multi-komponent enzym-system, der spiller en synergistisk effekt.Dette produkt er en solid pulver eller flydende præparat, der produceres af metabolismen af Trichoderma.Det kan hydrolyze naturlige cellulose til at generere cellooligosaccharides, cellobiose og glucose.Dette produkt er en mad-grade produkt og opfylder de relevante internationale og nationale standarder.Virkningsmekanisme: Cellulase er en multi-komponent enzym-system, og underlaget struktur er ekstremt komplekse.På grund af vandet uopløselighed af substrat, adsorption af cellulase erstatter ES-kompleks proces, der dannes af enzymet og substratet.Cellulase første specifikt er adsorberet på underlaget cellulose, og så cellulose er opdelt i glukose under den synergistiske virkning af flere komponenter.Enzym-aktivitet: 1g enzym pulver (eller 1 ml enzym løsning) ved 50℃, pH4.8, 1min hydrolyze substrat (filter papir, CMC, absorberende bomuld eller salicin) til at producere 1µg enzymet glucose beløb er 1 enzym aktivitet enhed.Cellulase (solid) enzym aktivitet: 50,000 U/g anvendelse: I reaktanter, ophobning af disaccharider hæmmer den enzymatiske hydrolyse.Brug temperatur af dette produkt er 30°C~60°C, den bedste er 50°C, pH 4.0~5.5, og det bedste er, 4.8. Generelt, den dosering, der er substratet 0,5% af vægten kan være effektiv, skal du afgøre den bedste dosis baseret på eksperimenter.Dette produkt er ikke skadelig for mennesker, hvis det ved et uheld, forureninger, huden, bare skylles med rent vand.brug: 1. Anvendelse i fødevareindustrien ①Used i frugt-og grøntsagssaft behandling kan lette exudat, der udvindes af intracellulære stoffer og øge juice udbytte, reducere presset under trykke på og have en afklarende effekt; ② Cellulase behandling af sojabønner rå materialer, der kan fremme peeling af sojabønner, at øge udbyttet af høj kvalitet opløselige proteiner udvundet fra sojabønner eller soja kager og kan også bruges til at gendanne protein og olie i bean bundfald, og kan anvendes til fremstilling af stivelse; ③The effekt af cellulase på kvaliteten af dampet brød: god vandholdende kapacitet, forbedre mel kvalitet af mel, og øge stræk modstand, der er i dejen, øge gluten styrke og påvirke mængden af dampet brød, som er den optimale supplement beløb, der er 0,5% ④ Gøre plantevæv bløde og fluffy, forbedre fordøjelighed og smag ⑤ I te behandling, pectinase er tilføjet under ekstraktion, cellulase kan øge udvindingen sats af te og solidt indhold af te suppe.Behandling af te med cellulase at forberede instant te kan forkorte udvinding og forbedre vandopløselighed Dårlig udmalingsgraden af te tanniner, koffein osv. 2. Anvendelse i miljøbeskyttelse ① Det er brugt i forbindelse med genvinding af fiber affald, rester, og fiber i byerne affald, der er omdannet til glukose, alkohol og enkelt-celle protein, osv.; ② Efter majs kolber er hydrolyseret af cellulase, polymer af L-mælkesyre fremstillet af majs-stivelse, der kan anvendes til fremstilling af bionedbrydelige plast; ③ Producere ethanol brændstof efter hydrolyzing majs stilke; 3. Anvendelse i gærings-industri ① cellulose indhold af råmaterialer i spiritus brygning er relativt høj.Efter brug af cellulase, stivelse og cellulose, kan omdannes til sukker på samme tid, hvilket øger udnyttelsesgraden af råvarer og forkorter gæring tid, og derved øge vin udbyttet og reducere viskositeten af mash, og kvaliteten af vinen er ren. ②In soja sauce brygning, cellulase er tilføjet under gæringen i tanken at udvide og blødgøre cellemembranen af soja råmaterialer, og derved frigøre protein og kulhydrater, der er indeholdt i cellerne, hvilket kan forkorte brygning tid og øge aminosyre-indhold i det færdige soja sauce. 12%, og indholdet af sukker er steget med 18%, farven er god, og ingen ekstra sukker farve er påkrævet; ③It bruges til gæring af solid salt-fri soja sauce, som kan nedbryde den cellulose af den indpakkede protein, således at protein er udsat for, der er bekvemt for protease at nedbryde protein, forbedrer udbyttet af soja sauce, accelererer gæring hastighed, og forbedrer smagen og kvaliteten af soja sauce.Mængden af enzym forberedelse er kun 0.0125%; ④It bruges i produktionen af maltose i øl-industrien for at øge opløseligheden af hvede korn, fremskynde spiring, reducere enkelt glukose indhold i saccharificering flydende, forbedre filtrering præstation, og lette destillering af alkohol ⑤ I produktion af Japansk sake, 0.02%~0.1% cellulase er tilføjet for at suge ris til 17 ho


    Produkt Anmeldelse *
    Kvalitet
    Pris
    Gem

    Relaterede varer

    Forbindelse

    Hurbolism Nye opdatering Kur Kold & Amygdalitis urtemedicin Pulver Behandling af Forkølelse, Ondt i Halsen, Feber, muskelsmerter, Stoppe Hoste

    Hurbolism Nye opdatering Kur Kold & Amygdalitis urtemedicin Pulver Behandling af Forkølelse, Ondt i Halsen, Feber, muskelsmerter, Stoppe med at Hoste, forkølelse (også kendt som nasopharyngitis, rhinopharyngitis, akut snue, hoved koldt, eller blot en kold) er en virale infektionssygdomme i de øvre luftveje, som primært påvirker næse.Symptomerne omfatter hoste, ondt i halsen, løbende næse, nysen, og
  • kr84.06
  • kr112.06
  • Forbindelse

    KN-Sundhed Hør Lignan 40% 100 g Hørfrø Hørfrø Ekstrakt Essensen Pulver

    [Produktnavn] Hør Lignan [Produkt Kilde] Hørfrø [Vigtigste Ingredienser]] Hør Lignan [Udvinding Specifikation] 40%, [Produktets Egenskaber] Brunt Pulver [Produkt Partikelstørrelse] 100 Mesh [Emballagen] 1 kg/Pose af aluminiumsfolie; 25kg/Fiber Kan [Betingelser for opbevaring] Køligt, Tørt, Lys og Høj Temperatur [Effektive Periode] 24 Måneder
  • kr203.58
  • kr226.20