1 SÆT AAA-foto udvalg af sitka gran guitar finer guitar panel uld, træ shandong hongyin 540*220*4.5 mm

 • kr202.85
 • På lager
  SKU z1231

  PRODUKT INTRODUKTION :

  [navn af materiale] : sitka gran [engelsk navn af materiale] : Sitka Gran - [storage time] : 3 år eller derover Oprindelse: Alaska [materiale size] : 540*220*4.5 mm symmetrisk tekstur to, ballade størrelse. [materiale kvalitet] : 3A, høje tangent, 80 graders tangent, god hårdhed, god tone.

  VIGTIGE TIPS:

  1. Hvis du vil matchende sandpapir .du kan finde dem i vores butik .

  2 .Vores produkt priser og fragt priser er sat op .Hvis du køber et enkelt produkt eller flere homogene produkter , så klik på "Køb Nu" .Hvis du ønsker at købe flere forskellige produkter , kan du klikke på "Tilføj til Bil" , kan Det spare nogle pakning fragt .Systemet vil beregne nøjagtige fragt efter din adresse, hvorvidt "Køb Nu" eller " læg i Vogn ".

  OM OS:

  Velkommen Til Vores Butik

  1. Vores firma navn: Qingdao Hongyin Træ Co., Ltd., Professionel produktion og forarbejdning guitar træ, guitar, tilbehør, guitar og værktøjer.Vi samarbejder med verdens berømte guitar mærkevareproducenter som Qingdao GIBSON, EPIPHONE, Tianjin LAG, og Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

  2. Vi har tusindvis af produkter, vores produkter er konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.Vi slå ned på falske og sjuskede produkter.Vi håber, at vi kan etablere et langsigtet samarbejde med musikalske instrument, virksomheder og sælge dem i verden.Hvis du har brug for en lang række af vores produkter, så kontakt os.Vi vil give dig en bedste rabat.

  3. Hvis dit produkt konkurrere på prisen, kan du kontakte os.Vi kan sælge på det Kinesiske marked.Hvert år, vi har deltaget i Shanghai International Musical Instrument Udstilling (Hal E3),Hvis du også besøge instrument udstillingen, kan du kontakte os.

  Om Os:

  1. Velkommen til vores butik.Som leder af Kina ' s Guitar-dele saler, vi har tusindvis af typer af produkter, der næsten kommer fra Japan og sydkorea.Vores produkter er konkurrencedygtige på pris og overlegen kvalitet.Vi kæmper imod med falske og sjuskede produkter.Vi håber, at vi kan etablere et langsigtet samarbejde med Musikalske Instrumens Virksomheden og salers i verden.Hvis du har det produkt, der er konkurrencedygtige i pris, kan du kontakte os.Vi kan salg det Kinesiske marked.

  2. Hvis du har brug for vores produkter i store mængder , kan du kontakte os.Vi vil give dig en rabat.

  3. Vi er i begrænset lager , hvis du har brug for den mængde, meget stor , du skal informere os.Vi vil bestille den i forvejen.

  Forsendelse&Retur:

  1. Vi levering til hele verden, bortset fra nogle fjerntliggende områder.Internationale forsendelser, som er sendt af Zz-top-jam.dk Standard Shipping, Kina Post Air Mail , e-EMS eller EMS .Leveringstiden kan variere på grund af visse årsager, såsom antallet af luftfartsselskaber til dit land og behandling hastighed told-og postvæsnet.Den shipping tid er som følger:

  EMS : 7-20 dage

  e-EMS: 7-20 dage

  Kina Post Air Mail: 20-60 hverdage

  Zz-top-jam.dk Standard Fragt: 16-35 hverdage

  2. Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i råvarepriserne eller forsendelses omkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning eller køber.Gennem e-pakke, kan du følge med tracking oplysninger om din konto i linket til www.17tarck.com.Pls kontakt din lokale post kontor, om de er enige eller ej.

  3. Told-gebyrer er normalt opkrævet af rederiet eller indsamles, når du vælger det emne op.Disse gebyrer er ikke yderligere forsendelsesomkostninger.

  Betaling

  1. Vi accepterer PayPal, alipay og bank overførsel.Som for de betalte produkter ,vil vi arrangere sending inden for to dage.Hvis du ønsker at bestille det i en større mængde, kan du kontakte os , vil vi give dig en rabat.Afkast er acceptabel, kan du returnere varen inden 14 dage fra modtagelsen for at få en tilbagebetaling eller en udskiftning af den pågældende vare.Kontakt os venligst for en referrence nummer, hvis du ønsker at returnere en vare.Vær opmærksom på, at købere er ansvarlig for porto for at returnere, returnerede varer skal være i deres oprindelige tilstand, som omfatter tags og enhver form for emballage, og vi vil kun sende den til udskiftning eller tilbagebetaling efter vi har modtaget den returnerede vare.

  2. Vi tester alle elementer for at sikre, at de er i god stand før forsendelse, og de vil blive pakket omhyggeligt for at undgå beskadigelse under transporten.Men vi vil være fuldt ud ansvarlig for DOA(Defekt ved Ankomsten) varer, bedes du kontakte os, hvis du modtager en defekt vare, vil vi sende dig en anden en gratis eller udstede en fuld refusion afhænger af dit valg.

  Kontakt & Feedback

  1. Vi opfordrer kunder til at kontakte os direkte, selv om vi måske ikke svare dig øjeblikkeligt på grund af tidsforskellen.Alle spørgsmål vil blive besvaret inden for 12 timer på hverdage og vi vil gøre vores bedste for at svare inden for 24 timer i ferien.

  2. Vi vil forlade positive tilbagemeldinger, at købere så snart betalingen er modtaget, og vi ville være meget værdsat, hvis du kan forlade os dine positive feedbacks og 5 stjerner efter du modtager dine varer.God feedback og vurderinger er meget nyttigt for vores eBay karriere.

  3. Kontakt os omgående, hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller service, inden de forlader negative feedbacks, vi vil gøre vores bedste for at løse.


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  Ammoon POCKAMP Bærbare Guitar Forstærker Amp Indbygget Multi-effekter 80 trommerytmer Støtte Tuner Tap Tempo Funktioner

  Funktioner: Meget transportabel og let guitar-forstærker, der er specielt designet til guitarister.Med det, kan du spille din guitar hvor som helst og dele den vidunderlige musik med andre frit.Og metal bælte-clip på bagsiden giver dig endda mulighed for at spille din musik på farten. Udstyret med dual 3 højttalere inde, som leverer ægte toner og kraftfulde lyde.Perfekt til guitar praksis,
 • kr322.12
 • kr519.53
 • Forbindelse

  Ukulele Pose Ukulele Tilfælde Oxford Nylon Sort Ukulele Polstring Opbevaringspose Bærbare Ukulele Pose 21 23 25 Inches

  Bullet Punkter: 1、Premium Materiale: tasken er fremstillet i 600D Oxford nylon med håndtag, fremhævede ved skulder stropper og tilbehør lommer. 2、Beskyttelse Udbyder: Den taske kan du beskytte din ukulele, denne taske er nok til at beskytte din ukulele og gøre det til at se nyt. 3、Stilfuld Taske: tasken er sort og kendetegnet ved den stilfulde udseende, som er den nye taske. 4、Bærbart
 • kr28.06
 • kr34.24
 • Forbindelse

  Stor Størrelse Guitar-effekt-Pedal Board Robust PE Plast Guitar Pedalboard Tilfældet med Stikning Tape for Guitar Pedal

  Funktioner: Vedtagelse af høj slidstyrke og høj hårdhed PE materiale, guitar bestyrelsen har let, robust og pres resisitant. Power box kan være skjult i midten af brættet, højre side af sunkne design kan bruges til de fleste effektpedaler. Der er ti runde små huller på pedal board for power line layout inde, at den forlegenhed for rodet overflade, pæn og utilitaristisk. Non-slip-design
 • kr210.37
 • kr356.54
 • Forbindelse

  Tuning Pinde Tunere Machine Heads 2R 2L 4 String Guitar Ukulele, Bas Dele Reparere Værktøjer Kits Tilbehør

  Beskrivelse: 100% helt nye og høj kvalitet 4stk machine heads 2R og 2L machine heads Kompatibel med ukulele, guitar og andre 4 string guitar, bas Udskift din gamle og ødelagte tuning pinde, der er perfekt til tuning Montering af skruer er inkluderet i prisen Størrelse: 1 sæt farve:sølv + sort materiale:metal + plast størrelse:30 x 40 x 30.5
 • kr23.17
 • kr33.56
 • Forbindelse

  Ny 4-Streng Hårdt Hale Fast Bas, El-Guitar Bro MMB-4 Sort

  1.Velkommen til vores shop.Vores produkter er konkurrencedygtige på pris og overlegen kvalitet. 2. Hvis du har brug for vores produkter i store mængder , kan du kontakte os.Vi vil give dig en rabat.Forsendelse & Retur: 1.Forsendelse inden for 1-7 arbejdsdage, når betaling lykkes. (Undtagen weekend og helligdage) 2. Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i råvarepriserne eller forsendelses
 • kr77.03
 • kr91.70