Gratis Forsendelse 10stk STGP20NC60V GP20NC60V STGP20NB60H STGP20NB60K TIL-220 20A 600V IGBT

 • kr28.73
 • På lager
  SKU z512

  Velkommen til SHENZHEN SACOH ELECTRONIC CO.,LTD,rart at møde u !

  Vores firma hjemmeside:

  Bemærk: Hvis du ikke kunne finde den Elektroniske Komponenter, som du spurgte i vores butik,pls kontakte vores TradeManager,kan vi hjælpe dig med at finde dem alle. (Mere kvantitet kan bekræfte at få den bedste pris)

  Kontakt Oplysninger:

  Manager : Andy Cai Tlf.: +86 18929373753 / +86 755 2361 5237

  Charmis Cai Tlf.: +86 18823950047 / +86 755 2361 5237

  TradeManager Konto : cnsacoh

  Betaling Oplysninger:

  1. T/T ;

  2. Western Union ;

  3. Alibaba Spærrede ;

  4. Paypal ;

  5. Kontakt os for andre metoder for betaling.

  Forsendelse Detaljer:

  1.Vi vil skibet efter betalingen er nået;

  2.Vi kan levere til dig med UPS/DHL/TNT/EMS/Fedex og så meget mere .Pls kontakte os direkte og vi vil bruge dine foretrukne måder.For de Lande og Regioner, hvor EMS ikke kan levere,pls vælge andre forsendelse måder;

  3.Varer vil blive sendt ud snarest,med 1-3 arbejdsdage ;

  4.Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service;

  5.Forfaldne gebyrer eller afgifter, der er købers ansvar.

  Tilbagebetaling Og Udskiftning Detaljer:

  1.Vi afleverer alle reelle nyheder om kvalitet til kunden;

  2. 30 dage garanti tidspunkt fremlagt for ikke-originale dele;

  3.Ethvert problem nedklassificeringen de dele, pls lad os vide asap;

  4.Hvis varen skal returneres, pls holde oprindelige tilstand, uden bly på benene;

  Bemærk:

  1. Lager tilgængelighed omfattet af tidligere salg.Alle dele, der citeres, er nye og ubrugte og i original emballage fabrikken, medmindre andet er angivet.

  2. FØR DU PLACERER KØB FOR RE-VALIDERE CITAT .

  3. Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

  Vores Fordele

  1. Fabrikken direkte forsyning, kan designe, fremstille i henhold til kundernes krav.

  2. Konkurrencedygtige priser fordel bidrager til at spare på dine omkostninger til køb og din dyrebare tid .

  3. Rig bestand kan opfylde presserende behov, Hurtig forsendelse er understøttet.Og støtte små ordrer.

  4. Mere end 5 år engros-og detailvirksomhed gøre det muligt for os oparbejdet meget erfaring i elektroniske komponenter område;

  5. Vi er evnen til at kontrollere og registrere kvaliteten, kunne sørge for at den

  kvalitet for dig;

  6. Service for kunden vil blive bedre i vores daglige arbejde.

  7. Indsende alle reelle nyheder om elektroniske dele, er vores adfærd kriterium;

  8. Være din pålidelige leverandør i shenzhen i Kina er vores forfølge.

  SHENZHEN SACOH ELECTRONIC CO.,LTD er beliggende i Shenzhen - Huaqiang Road - ASIENS største Elektroniske Komponenter, Handel Centrum.Salg til professionelle: Hele serien af elektroniske komponenter .

  Vores virksomhed blev etableret i 2008, virksomheden har otte års erfaring i handel med udlandet for alle samfundslag til at yde professionel støtte af elektroniske komponenter virksomhed, gennem utrættelige indsats og udvikling, der allerede har en vis størrelse og styrke, og nu har en fantastisk kundeservice team, med fremragende service, kvalitet, professionel og strenge service for forskellige grupper af brugere med mere effektive, hurtigere og bedre kvalitet af de elektroniske komponenter, der understøtter tjenester.

  Vores Primære Forretning omfatter: Transistor,Diode,Modul -, IC -, Relæer,Krystal Oscillator,Kondensator,Modstand,Led,Optocouple,Sikring,Spole,Skifte ...og så meget mere.

  "One-Stop" - Elektroniske Komponenter, der understøtter virksomhed.Støtte BOM form.Og vi kan hjælpe dig med at finde flere elektroniske komponenter,bare connact os.

  24-Timers Service : for at støtte forskellige regioner, forskellige tidsforskellen, behov for indkøb af kunder, virksomhedens 24-timers-Kommissær for kundeservice, og giver en gratis fjernsupport, telefonsupport.

  Vores Mål: at blive øjnene af alle kunder er mest tilfredse med fordelingen af elektriske komponenter og støtte til erhvervslivet, mener vi, at med din støtte, vi vil være bedre.

  Emballage Detaljer:

  1. Den oprindelige fabrik lukket emballage med standard former: rør,bakke,bånd og hjul,æske,pose pakning .Venligst lad os vide, hvis du har nogen særlige krav.

  2. Alle varer er pakket med blister taske og skum, der er tilpasset forsendelse for en stærk beskyttelse.

  Import-Skatter/Afgifter:

  1. Told,skatter og andre afgifter, der er sket i din side, er ikke inkluderet i prisen på produkterne.Disse gebyrer og afgifter, som gives af køber.

  2.Skal du tjekke med dit lands Toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil blive, før du køber det.

  3.Bemærk bekræftet detaljerede oplysninger skrive på fragtbrevet faktura,eller hvordan man kan beskrive de elementer,osv.

  Feedback Detaljer:

  1. Som din feedback er meget vigtig for vores udvikling,vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

  2.Vores program vil forlade tilbage til den samme feedback til dig,efter at du har positive tilbagemeldinger.

  3.Du bedes kontakte os, før du forlader et neutaral og negativ feedback ,vi vil gøre vores bedste for at løse problemer.Mange tak!

  • Pris
   Kvalitet

   Came all burnt garbage

   Hxr2jt5i

   2021-01-19


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  Nye Originale 10Pairs(20PCS)/Masse 2SB686 B686 + 2SD716 D716 TIL-3P 8A 100V Silicium PNP + NPN Power Transistor

  Velkommen til SHENZHEN SACOH ELECTRONIC CO.,LTD,rart at møde u ! Vores firma hjemmeside: Bemærk: Hvis du ikke kunne finde den Elektroniske Komponenter, som du spurgte i vores butik,pls kontakte vores TradeManager,kan vi hjælpe dig med at finde dem alle. (Mere kvantitet kan bekræfte at få den bedste pris) Kontakt Oplysninger: Manager : Andy Cai Tlf.: +86 18929373753 / +86
 • kr30.57
 • Forbindelse

  10STK/masse VL805-Q6 VL805 QFN-68 SMD IC Chip Ny, original

  Vi Lover, at: * Fremstilling af kun de bedste varer, og sikre den højest mulige kvalitet. * Levere varer til vores kunder over hele verden med hastighed og præcision Kundeservice Politik, Vi er mere end glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, bedes du kontakte med os, og vi vil gøre vores bedste for at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.Omfanget af virksomheden: auto IC -, digital-til-analog
 • kr132.05
 • kr146.73
 • Forbindelse

  Gratis Forsendelse 10stk 2SK2611 K2611 eller 2SK2610 K2610 TIL-3P 9A 900V Power MOSFET Transistor

  Velkommen til SHENZHEN SACOH ELECTRONIC CO.,LTD,rart at møde u ! Vores firma hjemmeside: sacoh.en.alibaba.com/ Bemærk: Hvis du ikke kunne finde den Elektroniske Komponenter, som du spurgte i vores butik,pls kontakte vores TradeManager: CNSACOH,kan vi hjælpe dig med at finde dem alle. (God mængde vil altid følge den Bedste pris) Kontakt Oplysninger: TradeManager Konto : cnsacoh Betaling
 • kr36.68
 • Forbindelse

  10stk/masse TPA3116D2DADR TPA3116D2 TPA3116 IC chip ny, original

  Vær opmærksom på at 1.- Sørg venligst for, at din betalingskonto, er tilgængelig, før du bud på det punkt. 2.- Alle betalinger skal være ryddet inden 7 dage efter du modtager varen.Hvis du virkelig har problemer med at betale for den vare, bedes du kontakte os først, vi vil hjælpe med at løse det. 3.- Hvis du har nogen speciel anmodning om oplysninger om varen, bedes du angive dette i din bestilling.Forsendelse
 • kr61.14
 • Forbindelse

  Ægte Nye Originale 5Pairs(10STK) 2SA1943 2SA1943-O + 2SC5200 2SC5200-O-3PL 15A 230V 150W NPN+PNP Transistor Forstærker

  Velkommen til SHENZHEN SACOH ELECTRONIC CO.,LTD,rart at møde u ! Vores firma hjemmeside: Bemærk: Hvis du ikke kunne finde den Elektroniske Komponenter, som du spurgte i vores butik,pls kontakte vores TradeManager,kan vi hjælpe dig med at finde dem alle. (Mere kvantitet kan bekræfte at få den bedste pris) Kontakt Oplysninger: Manager : Andy Cai Tlf.: +86 18929373753 / +86
 • kr36.68